Disclaimer

Disclaimer

1. In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • CVO Groep: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud.

2. Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

3. De content is door de CVO Groep met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de CVO Groep aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van de inhoud van de informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend.

4. De CVO Groep is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website externe gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

5. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.

6. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

7. De CVO Groep houdt zich het recht voor alle beelden die op de scholen of tijdens schoolactiviteiten worden gefotografeerd of gefilmd te gebruiken voor publicitaire doeleinden in het belang van de scholen .

Nadere informatie
Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen: contact@cvog.nl

Werken bij CVO Groep

Voor een uitdagende baan in het voortgezet onderwijs biedt de CVO Groep je alle ruimte. Onze kernwaarden zijn: leren en ontwikkelen, geborgenheid en respect, uitdagend en inspirerend, kwaliteitsrijk.

Meer over CVO Groep
Contactgegevens

Graaf Adolflaan 4
3708 XB Zeist

(0343) 48 99 11
info@cvog.nl